تقدیر دفتر آستان قدس رضوی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

در مراسمی از دکتر علی سلیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر به جهت همکاری های ارزنده این دانشگاه با دفتر آستان قدس رضوی در اجرای برنامه های فرهنگی و معنوی قدردانی شد.
در این مراسم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهربر تداوم این همکاریها تاکید کرد وافزود واحد اهر آماده همکاری در حوزه های فرهنگی، معنوی ،هنری، آموزشی، رفاهی و سایر زمینه ها می باشد.
دکتر علی سلیمی شاملوگفت این دانشگاه آمادگی دارد در قالب تدوین تفاهم نامه همکاری به اعضای تحت پوشش این دفتر خدمات مختلف مشاوره تحصیلی، حقوقی، خانوادگی، آموزشی، فرهنگی ،رفاهی و هر مواردی که در حوزه کاری این واحد دانشگاهی باشد خدمات لازم ارائه نماید.
مدیر کانون مرکزی خادمیاری شهرستان اهر نیز در این مراسم از اقدامات در خور توجه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر که نقشی ویژه در پیشبرد برنامه های فرهنگی این دفتر داشته قدردانی کرد.
مهدی اقبال ریحان با استقبال از پیشنهاد امضای تفاهم نامه همکاری با دفتر آستان قدس رضوی شهرستان با دانشگاه، این مجموعه بزرگ علمی، آموزشی وفرهنگی را مرکزی پویا و دانشگاهی جامع و معتبر در حوزه آموزشی و پژوهشی ذکر کرد و آمادگی خود را برای تهیه پیش نویس این تفاهم نامه اعلام کرد.
در پایان این جلسه از همکاری های ارزنده دکتر سلیمی رئیس دانشگاه با دفتر آستان قدس رضوی در اهر قدردانی شد.