جذب قریب به هفتصد نفر دانشجو در سال تحصیلی جدید

اهر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر از جذب قریب به هفتصد دانشجو در مقاطع مختلف در سالتحصیلی جدید برای این واحد خبر داد

دکتر علی سلیمی در جلسه شورای اداری دانشگاه اعلام کرد خوشبختانه با تلاش ویژه همکاران، اساتید و کلیه مجموعه دانشگاه علیرغم اینکه اکثر واحدها با افت دانشجو مواجه هستند ولی این دانشگاه امسال نسبت به سالهای گذشته از رشد مطلوبی برخوردار بوده که این امر نشان از اهتمام جدی همه مجموعه دانشگاه برای پیشرفت و توسعه می باشد.

وی توجه به مشکلات دانشجویان، تسریع در ارائه خدمات و ارتقاء کمی وکیفی به مسائل آموزشی، پژوهشی،رفاهی در جهت خدمت به عزیزان دانشجو سرلوحه همه همکاران برشمرد.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجانشرقی تاکید کرد علیرغم اینکه در بدو ورود اینجانب این دانشگاه با مشکلات متعددی مواجه بود ،خوشبختانه با تلاش همه همکاران واساتید و ارائه راهکارها و برنامه ریزی های لازم انجام شده این تلاشها اکثرشان هم نتیجه داده و هم اکنون بدهی و جریمه هاو سایر موارد مرتبط در ادارات بیمه ،شهرداری و بانک ملی پرداخت و اکثرشان تسویه حساب شده اند.

این مقام مسئول یادآور شد در حوزه خدمات مالی نیز به اساتید و همکاران خدمات قابل توجهی شده و اکثر معوقات از جمله حق التدریس، پایاننامه و سایر بدهی ها به روز رسانی شده است و تلاش شده کلیه حقوق و مزایای همکاران این واحد در موعد مقرر پرداخت شود.
وی همچنین از تشکیل صندوق حمایت از دانشجویان بی بضاعت در محل دانشگاه با مشارکت اساتید و کارکنان خبر داد و افزود امیدواریم علاوه از این عزیزان خیرینی که علاقمند کمک به این امر خداپسندانه هستند مسئولان صندوق را با نیت های انساندوستانه خود یاری نمایند.