چاپ کتاب بیان معماری 1 توسط دانشگاه آزاد اسلامی اهر

K.B.Memari

به همت شورای انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر کتاب بیان معماری 1 گردآوری شده توسط دکتر محمد جدیری عباسی و دو تن از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه به چاپ رسید.
به گزارش خبرنگار آنا از اهر این کتاب که بعنوان منبع آموزشی و مطابق با سرفصل های مصوب درس بیان معماری یک و درک و بیان محیط و بصورت مصور و رنگی تهیه شده با تیراژ 1000 جلد به چاپ رسیده است.
کتاب بیان معماری 1 حاصل علاقه و تحقیق نگارندگان محمد جدیری عباسی، وحیده باقری و وحیده رضائی اعجبی در حوزه بررسی عناصر هنرهای تجسمی و رابطه آن با روند درک و بیان معماری بوده و در گردآوری آن بیان سرفصل های درسی به زبان ساده برای دانشجویان مدنظر بوده است.
این کتاب در نمایشگاه بین المللی کتاب تبریز 2019 در غرفه دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی به علاقمندان عرضه خواهد شد.