تحصیل بیش از 160 دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه آزاد اهر

اهر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر از تحصیل بیش از 160 دانشجوی شاهد و ایثار گر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر خبر داد

دکتر علی سلیمی در نشست مشترک روسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی منطقه ارسباران با مسئولین بنیاد شهید استان آذربایجانشرقی که در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر برگزار شد خدمت به خانواده های معظم شهداء و ایثارگر را کمترین ادای دین جامعه دانشگاهی به شهدای والامقام و خانواده های آنها ذکر کرد.

وی برگزاری برنامه های مختلف فرهنگی معنوی در راستای ترویج فرهنگ ایثار شهادت، آشنایی قشر جوان دانشجو با اهداف و آرمانهای شهدا را از اولویت های شورای فرهنگی دانشگاه برشمرد و نشست های هم اندیشی، کرسی های آزاد اندیشی، یادواره شهداء، پاسخ به شبهات دانشجویی، برنامه های قرانی و برنامه های مختلف در این راستا را در پاسخ به نیازهای فرهنگی و معنوی این قشر را از جمله این برنامه عنوان کرد.

سلیمی اظهار امیدواری کرد با تداوم اینگونه برنامه ها بتوانیم گامهای عملی در ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت و انتقال اهداف والای شهدا به نسل جوان که دوران هشت سال دفاع مقدس را تجربه نکرده اند برداریم.

وی در این حلسه از آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر جهت اجرای برنامه های مشترک آموزشی، پژوهشی، فرهنگی با دانشگاههای منطقه در راستای ارتقاء توان علمی، آموزشی دانشجویان شاهد خبر داد.

در این نشست صمیمی مسئولین بنیاد شهید و روسای دانشگاههای شهرستان های اهر، هوراند، ورزقان، مسائل و مشکلات و نظرات و پیشنهادات خود پیرامون موضوع جلسه ارائه کرد.