اعضای جدید شورای بسیج اساتید شهرستان اهر معرفی شدند

اهر

همزمان با سالروز شهادت شهید محمد حسین فهمیده در جلسه که در محل بسیج اساتید شهرستان اهر برگزار شد اعضای جدید شورای بسیج اساتید معرفی شدند.

دکتر مرتضی مقتدایی ساماندهی پرونده های اعضای بسیج اساتید ،صدور کارت عضویت،برگزاری منظم جلسات ماهانه، برگزاری کارگاهها و نشست های تخصصی، برگرگزاری اردوهای سیاحتی و زیارتی را برای اساتید از برنامه آتی این کانون عنوان کرد.

در این جلسه مقتدایی با قدردانی از خدمات اعضای شورای سابق این کانون، آقایان دکتر اسداله شفیع زاده، شیخ علیزاده، سلطانی، جعفری، آبسالان، شهبازیان، دانشیان بعنوان اعضای جدید شورای کانون بسیج اساتید شهرستان اهر معرفی شدند.

وی در پایان افزود هیچ محدودیتی برای عضویت اساتید در کانون بسیج اساتید وجود ندارد و همه عزیزان فعال در این می توانند با مراجعه به دفتر کانون واقع در محل دانشگاه آزاد اسلامی عضو کانون شوند.