تیم بدمینتون واحد اهر مقام دوم مسابقات استانی را به خود اختصاص داد

Badminton

در مسابقات قهرمانی بدمینتون اساتید و کارکنان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجانشرقی تیم واحد اهر مقام نائب قهرمانی این مسابقات را به خود اختصاص داد.
به گزارش خبرنگار آنا از اهر در این مسابقات که با شرکت شش تیم از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی بصورت انفرادی برگزار شد تیم واحد اهر با بازی اصغر شهری اسفنگره مقام دوم و نائب قهرمان این دوره از مسابقات را به خود اختصاص داد و تیم بدمینتون واحد تبریز مقام " الف "اول و تیم"ب"واحد تبریز مقام سوم نائل شدند.

همچنین در مسابقات استانی تنیس روی میز اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی که با شرکت تیم های تنیس روی میز واحدهای تبریز، بناب، اهر، ایلخچی، مرند و شبستر در واحد تبریز برگزار شد و تیمهای تبریز مقام اول، بناب مقام دوم و تیم واحد اهر مقام سوم این دوره از مسابقات شدند بازیکنان تیم واحد اهر تورج تقی پور،  ایمان شیخی نژاد، محمد رضا آور بودند.