پنج محصول فناور توسط دانشگاه آزاد اهر در نمایشگاه نوع آوری و فناوری ربع رشیدی ارائه شد

اهر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر از ارائه پنج محصول فناور توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در هفتمین نمایشگاه فناوری و نوآوری ربع رشیدی خبر داد.

دکتر علی سلیمی شاملو حمایت از اساتید و دانشجویان محقق و پژوهشگر را از اولویت این دانشگاه در راستای منویات مقام معظم رهبری و حمایت از بومی سازی پروژه ها و طرحهای مهم و تبدیل ایده های ارزشمند و دارای توجیه اقتصادی به تولید انبوه خبر داد و افزود این دانشگاه با امکانات و تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی در خدمت علاقمندان این عرصه بوده و نهایت تلاش خود را به این امر مصروف داشته تا از این اساتید و دانشجویان نخبه حمایت کند.

وی از جذب تعداد 17 نفر عضو جدید در حوزه پژوهش، تحقیقات و اختراعات و ابداعات برای باشگاه پژوهشگران و نخبگان این دانشگاه خبر داد و افزود هم اکنون 62 نفر عضو این باشگاه می باشند که از این تعداد هشت نفرشان عضو استعدادهای درخشان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی هستند.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجانشرقی محصولات ارائه شده در این نمایشگاه را انواع کرم های نرم کننده و مرطوب کننده، لوله باز کن آنتی باکتریال، نسل جدید بلوک های سبک پلاس و نرم افزار حسابداری ویوا اعلام کرد.