پیام تسلیت دکتر علی سلیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر به مناسبت زلزله اخیر میانه

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

باسمه تعالی

ضایعه درگذشت جمعی از هموطنان و هم  استانی های عزیزمان در روستاهای میانه بخصوص روستای ورنکش در زلزله اخیر موجبات تاسف و تاثر آحاد مختلف جامعه به خصوص جامعه دانشگاهی را فراهم ساخت.
 اینجانب به عنوان خادم دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر این ضایعه جانکاه را به نمایندگی از دانشگاهیان شهرستان به مردم شریف مناطق زلزله زده میانه تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال غفران الهی برای جانباختگان و صبر و بردباری برای بازماندگان این ضایعه مسألت دارم.

و در پایان اعلام می نمائیم اساتید ،کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر و تشکل های فعال و بسیج این دانشگاه در قالب اردوهای جهادی آماده اعزام به مناطق زلزله زده جهت  کمک به امر بازسازی اماکن روستایی آسیب دیده و هرگونه کمک رسانی می باشند.

دکتر علی سلیمی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر