تشکل های فعال بسیج بازوی پرتوان شورای فرهنگی دانشگاهها هستند

DrSalimi

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر بر ضرورت تقویت وتوسعه تشکلهای بسیج در دانشگاهها را مورد تاکید قرارداد افزود بسیج بازوی پرتوان شورای فرهنگی در دانشگاهها می باشند

دکتر علی سلیمی در گفتگو با خبرنگار آنا در اهر گفت خوشبختانه با تعامل و همکاری تشکلهای فعال بسیج در دانشگاه کارهای ارزشمندی در حوزه فرهنگی،هنری،معنوی و علمی صورت گرفته است.

وی بسیج را مولود مبارک انقلاب اسلامی ذکر کرد که در طول عمر پربرکت انقلاب اسلامی همیشه منشاء خیر و برکت برای نظام و انقلاب بوده و هرزمانی که نیاز به حضورش داشته با حضور موثر خود در تمامی صحنه های انقلاب اسلامی تاثیر گذار بوده است.

دکتر سلیمی گفت تشکلهای فعال دانشگاه در قالب بسیج دانشجویی،کارمندی و اساتید از مراکز قابل اتکاء برای فعالیت های مختلف علمی،فرهنگی،هنری،ادبی ،پژوهشی و تحقیقاتی بوده و الحمداله در این راستا باهمکاری شورای فرهنگی و شورای پژوهشی گامهای بلندی برای تحقق این امر برداشته شده است.

وی برگزاری یادواره های شهدای دانشجو،نشست های هم اندیشی،کرسی های آزاداندیشی،همایش های علمی،حضور در نمایشگاهها و ثبت اختراعات و ابداعات را از فعالیت های انجام شده در این دانشگاه با مشارکت بسیجیان اعلام کرد.

وی با اشاره به تعامل مثبت مابین بسیج و دانشگاهیان افزود هم اکنون اکثر کارکنان،اساتید ودانشجویان عضو تشکلهای فعال بسیج در دانشگاه هستند.

وی بزرگترین افتخار دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر را حضور معنوی دو شهید گمنام در محوطه مسجد بلال این دانشگاه برشمرد و افزود همنشینی با شهدا و عطرآگین شدن دانشگاه به نام و یاد شهدا جلوه معنوی خاصی به این دانشگاه بخشیده و باعث شده برنامه مختلف فرهنگی معنوی از جمله دعای عهد،دعای توسل و برنامه های مختلف در طول هفته در کنار مزار مطهر شهدا با حضور دانشگاهیان برگزار شود.