چاپ کتاب زلزله های بزرگ آذربایجان توسط هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

z b az

کتاب زلزله های بزرگ آذربایجان توسط توحید ملک زاده عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری آنا توحید ملک زاده در گفتگو با خبرنگار آنا در اهر در خصوص تالیف جدید خود گفت این کتاب یکی از کتابهای تخصصی در حوزه زلزله می باشد که اکثر زلزله های بزرگ اتفاق افتاده در مناطق مختلف آذربایجان از اوایل میلاد تا سال ۱۳۹۸ در این کتاب جامع تشریح شده است.

وی گفت کتاب زلزله های بزرگ آذربایجان در ۱۳۶ صفحه و پنج فصل که فصل اول مربوط به مفاهیم زلزله شناسی، فصل دوم علت زلزله خیزی آذربایجان، فصل سوم سایز موتکتونیک آذربایجان، فصل چهارم زلزله های تاریخی آذربایجان و فصل پنجم زلزله های بزرگ معاصر آذربایجان می باشد تدوین شده است.

از توحید ملک زاده دیلمقانی قریب به ده جلد کتاب در زمینه های مختلف علمی، فرهنگی و ادبی تاکنون منتشر شده است.